Coaching begint met verkennen

De wereld om ons heen is veeleisend. Lukt het om alle verwachtingen waar te maken of zijn dit vooral uitdagingen waar je tegen op ziet. Het lijkt steeds sneller te gaan. De bergen zijn steeds verder en de beren op de weg steeds groter.

Moet je alles alleen doen? Nee, natuurlijk niet. Met training en coaching leer, begeleid, inspireer en daag ik je uit om het juiste pad te vinden, alleen of met elkaar. Vertrouwen is een belangrijke basis. Leer jezelf kennen en durf dit te delen, dat is de eerste uitdaging die je aan zal moeten gaan.

 

 Is het pad, in jouw leven of werk, ook zo duidelijk en recht als deze rails?                            Is samenwerken is een feest

 

In een vrijblijvende kennismaking verkennen we wat de uitdagingen zijn.

 

Als intuïtief coach is het mijn overtuiging dat we voor veel vragen de antwoorden al in ons hebben. Het is niet altijd eenvoudig om die antwoorden meteen te vinden. Afwisseling is belangrijk dus we zullen verschillende invalshoeken tegenkomen, van rationeel tot emotioneel waarbij jij de baas bent over de diepgang.

De uitdagingen en de wensen bepalen jouw behoefte. Dit kan persoonlijke of team coaching zijn. Maar een andere vorm of invulling is ook mogelijk.

Wil jij ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw uitdagingen te verkennen, neem dan contact op.

 

Wat is je persoonlijke doel en wat zijn de uitdagingen die je tegen komt? Individuele coaching van de Personal Booster begeleidt en daagt je uit.

De kunst is om je gedachten, gevoelens en emoties met elkaar in overeenstemming te brengen.  Op dat moment zal jij als persoon meer rust,  meer kracht, meer uitstraling en meer energie hebben om de voor jou juiste keuzen op het juiste pad te kunnen maken. 

Hoe goed weet jij wie je bent? Zelfkennis is de basis voor zelfvertrouwen en met zelfvertrouwen kan je beter samenwerken.

Het gedrag van anderen is een perfecte leerspiegel en daar ga je in dit programma optimaal gebruik van maken. De ontdekkingsreis doe je niet alleen maar samen met anderen ga je werken aan je zelfkennis en je zelfvertrouwen. 

De dynamiek in een team die de samenwerking ondersteunt komt niet vanzelf!
En als die aanwezig is, zorg dan maar eens dat die optimaal blijft. Zo nu en dan een teamuitje is een start, is leuk en moet je zeker blijven doen. De volgende stap is om hier regelmaat en diepgang in aan te brengen, en dat is juist wat de TeamWork-Out doet.

 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inschrijven inspiratiebrief