No module Published on Offcanvas position

Coaching begint met verkennen en aandacht geven

Wat is Coaching?

Je staat op een bepaald punt in je leven, je carrière en je hebt je blik naar de toekomst gericht. Je weet waar je naartoe wil, maar op het pad daarheen kom je belemmeringen en uitdagingen tegen.

Coaching kan helpen om de uitdagingen aan te gaan en een oplossing voor de belemmeringen te vinden zodat je het pad helder ziet en helemaal naar de gewenste situatie kunt afleggen.

 

 

Intuïtieve CoachingWat is Coaching?

Uitgangspunt bij intuïtieve coaching is dat alle oplossingen in principe al aanwezig zijn, maar dat je het antwoord nog niet kunt vinden in jezelf. Vertrouwen is hierbij belangrijk.

Periodieke gesprekken, begeleiding en uitdaging stimuleert je om gedachten, emoties en gevoelens in overeenstemming te krijgen zodat je sterker bent in je uitstraling en in je optreden.

Samenwerken doen we ons hele leven op allerlei verschillende niveaus,. De uitdagingen en begeleiding zijn net zo divers. De ene keer is aandacht op teamniveau nodig, een andere keer is de focus meer individueel.

Verschillende soorten coaching zijn mogelijk. De situatie, de uitdagingen en wensen bepalen de behoefte. Dit kan persoonlijke of team coaching zijn. Maar een andere vorm of invulling is ook mogelijk.

Wil jij ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw uitdagingen en mogelijkheden te verkennen, neem dan contact op.

Wat is je persoonlijke doel en wat zijn de uitdagingen die je tegen komt? Een Personal Booster van de SamenwerkingsCoach is coaching met persoonlijke aandacht die je begeleidt en uitdaagt.

De Personal Booster is Life Coaching voor de zelfbewuste professional, manager of student. Kijk naar je toekomst en ga de uitdagingen aan door je gedachten, gevoelens en emoties met elkaar in overeenstemming te brengen.
Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen in het leven, in je loopbaan, in je werk, als mens of als professional.

Kijk verder voor de diverse mogelijkheden die er zijn.

Hoe goed weet jij wie je bent? Hoe groot is het vertrouwen in jezelf? Zelfkennis is de basis voor zelfvertrouwen en met zelfvertrouwen kan je beter samenwerken.

Personal Power is een reis met gezamenlijke workshops en individuele coaching waar iedereen zijn eigen utdagingen heeft. Je hoeft het niet alleen te doen want samen sta je sterker.

Samenwerken gaat niet vanzelf, maar de tijd om uitgebreid aandacht te besteden aan de onderlinge dynamiek is ook kostbaar. Een Teambooster voor actieve teamontwikkeling kan dan een idee zijn.

Een TeamBooster is voor teams die energiek aandacht aan de onderlinge dynamiek en ontwikkeling van het team willen geven. Met de TeamBooster heb je een focus met het team van een dagdeel of een hele dag op een specifiek onderdeel van Samenwerken.

Met een TeamWork-Out traject geef je aandacht aan de dynamiek en ontwikkeling van het team en de individuen binnen het team.

Samenwerken gaat niet vanzelf!

Een TeamWork-Out traject is voor teams die focus nodig hebben op specifieke aandachtspunten in de samenwerking. 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief