Personal Power voor een ontdekkingsreis naar zelfvertrouwen

Hoe goed weet jij wie je bent? Zelfkennis is de basis voor zelfvertrouwen en met zelfvertrouwen kan je beter samenwerken.

Het gedrag van anderen is een perfecte leerspiegel en daar ga je in dit programma optimaal gebruik van maken. De ontdekkingsreis doe je niet alleen maar samen met anderen ga je werken aan je zelfkennis en je zelfvertrouwen. 

 Wat heb jij nodig voor zelfvertrouwen?

We leven in een wonderbaarlijke wereld. Van alle kanten komen verwachtingen op ons af, niet in de laatste plaats van onszelf. Wat heb jij nou nodig om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? Het is echt een uitdaging om de persoonlijk kracht steeds weer te blijven voelen.

Het is belangrijk om jezelf steeds uit te dagen en te ontdekken waar jij nog wilt en kunt groeien. Kom uit je comfortzone en kijk steeds op een andere manier naar jezelf.

 

Kijk eens op een andere manier naar jezelf!

Personal Power is een ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. Door samen met een groep op zoek te gaan naar het voor iedereen individuele juiste pad, leer je meer over jezelf kennen.

Samen gaan we in op onze gedachten, gevoelens en emoties om die te begrijpen en in overeenstemming met elkaar te brengen. Onze intuïtie weet alle antwoorden al, alleen soms hebben we wat hulp nodig hebben om deze te vinden, te begrijpen en te aanvaarden.

Personal Power bestaat uit een combinatie van individuele coaching, afgewisseld met groepsbijeenkomsten. Deze groepsbijeenkomsten gaan verrassend, uitdagend en prikkelend zijn wat invulling betreft, steeds op een andere wijze zal je jezelf en elkaar leren kennen.

Samen op zoek naar zelfvertrouwen.

 

 

Lijkt het je leuk en uitdagend om op samen op zoek te gaan naar jouw zelfvertrouwen? Neem dan contact op.

 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inschrijven inspiratiebrief