No module Published on Offcanvas position

Personal Power voor een ontdekkingsreis naar zelfvertrouwen

Hoe goed weet jij wie je bent? Hoe groot is het vertrouwen in jezelf? Zelfkennis is de basis voor zelfvertrouwen en met zelfvertrouwen kan je beter samenwerken.

Personal Power is een reis met gezamenlijke workshops en individuele coaching waar iedereen zijn eigen utdagingen heeft. Je hoeft het niet alleen te doen want samen sta je sterker.

 

Je mist zelfvertrouwen!

 

We herkennen het allemaal wel. Onzekerheid over wat je wil of een gebrek aan zelfvertrouwen om de stappen te zetten die je eigenlijk zou moeten zetten. Redenen zijn er altijd, maar zijn het echte of zijn het niet meer dan excuses voor uitstel?

We leven in een wonderbaarlijke wereld. Van alle kanten komen verwachtingen op ons af, niet in de laatste plaats van onszelf. Voel jij je nog op je plaats? Wat heb jij nodig om vol zelfvertrouwen overeind te kunnen staan? Het is echt een uitdaging om de persoonlijk kracht steeds te blijven voelen.

Wat is jouw Personal Power? Heb je voldoende zelfvertrouwen om door te zetten?

In het programma Personal Power ga je samen met een aantal anderen op zoek naar het zelfvertrouwen dat jij nodig hebt. Het beginpunt, het pad en het doel is voor iedereen anders. Door samen inzichten te delen, elkaar uit te dagen, te steunen en te helpen is het pad minder eenzaam en minder eng.

Personal Power bestaat uit een combinatie van individuele coaching, gezamenlijke bijeenkomsten en ruimte voor persoonlijke uitdagingen, inspiratie en reflectie.

De doorlooptijd van het programma is ongeveer 6 maanden en dat doe je in een groep met maximaal 8 deelnemers.

We beginnen altijd met intakegesprek waarin jij kunt bepalen of deze zoektocht naar zelfvertrouwen de juiste keuze is voor jou.

 

Ja, ik wil op zoek naar mijn extra zelfvertrouwen!

 

Samen op zoek naar zelfvertrouwen.

 

Wil je meer informatie over het programma Personal Power of heb je nog vragen of lijkt het je leuk en uitdagend om op samen op zoek te gaan naar jouw Personal Power?

Neem dan contact op.

 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief