Personal Booster voor individuele coaching en uitdaging

Wat is je persoonlijke doel en wat zijn de uitdagingen die je tegen komt? Individuele coaching van de Personal Booster begeleidt en daagt je uit.

De kunst is om je gedachten, gevoelens en emoties met elkaar in overeenstemming te brengen.  Op dat moment zal jij als persoon meer rust,  meer kracht, meer uitstraling en meer energie hebben om de voor jou juiste keuzen op het juiste pad te kunnen maken. 

 

persoonlijke coaching begint met het zoeken naar je coachvraag.

De wereld om ons heen is altijd in beweging. Het lijkt steeds sneller te gaan en de verwachtingen die aan je gesteld worden lijken steeds groter.

Soms weet je het even niet meer. Dit ervaar je op je werk, bij je studie, maar ook in je sociale en privé leven.

Neem je weleens de tijd voor jezelf om echt tot rust te komen? En dan bij jezelf nagaan of je nog op het goede pad zit?

En als je dat doet, wat doet dat met je? Wat doe ik? Wat denk ik? Wat voel ik? Waarom voel ik dat? Wat houdt mij tegen? Wil ik dat wel op deze manier? Waar komt dat vandaan? Waar wil ik heen?

Dit zijn vragen die we te weinig aan onszelf stellen, gevoelens die we te weinig durven te voelen. Toch is dat de weg naar een meer balans, evenwicht en zelfvertrouwen.

“Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen!”

De uitdaging is om je gedachten, gevoelens en emoties met elkaar in overeenstemming te brengen. Op dat moment zal jij als persoon meer rust, meer kracht, meer uitstraling en energie hebben om de voor jouw juiste keuzen op het juiste pad te kunnen maken.

“Begin met jezelf te begrijpen want pas dan kan je veranderen.”

Een Personal Booster begint altijd met een zoektocht naar jouw wens, de uitdagingen die je in de weg staan en de doelen waaraan je wilt gaan werken.Tijdens een vrijblijvend intakegesprek onderzoeken we de eerste stappen al en kijken we of wij samen een klik hebben om de reis aan te gaan.  

Tijdens de gesprekken gebruiken we jouw eigen ervaringen en zoeken we de verbinding tussen gedachten, gevoelens, emoties en gedrag. De tijd tussen de sessies gebruiken we voor reflectie en uitdagingen.

Een heel scala aan technieken en onderwerpen kan aan de orde komen om jou te helpen je pad te vinden, waarbij de ingang de ene keer de ratio is, en de andere keer de emotie. Individuele coaching van de Personal Booster helpt je je pad te ontdekken.

De Personal Booster kan gebruikt worden voor persoonlijke uitdagingen van ondernemers, managers, teamleden, professionals of studenten. Ook als je ondersteuning kunnen gebruiken bij de uitvoering van jouw verantwoordelijkheden.

De sessies vinden plaats waar jij het graag wil. Bij jou thuis, op je werk, bij mij of op een andere locatie. De gesprekken duren minimaal 75 minuten en vinden in principe om de twee weken plaats.

Om je keuze eenvoudiger te maken is het mogelijk om pakketten met gesprekken af te spreken tegen interessante tarieven.

 

Wil jij jouw uitdagingen aangaan en je eigen doelen bereiken?

 

Neem dan contact met me op zodat nader kennis kunnen maken met elkaar en jouw uitdagingen kunnen bespreken.

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inschrijven inspiratiebrief