TeamWork-Out voor beter samenwerken in teams

De dynamiek in een team die de samenwerking ondersteunt komt niet vanzelf!
En als die aanwezig is, zorg dan maar eens dat die optimaal blijft. Zo nu en dan een teamuitje is een start, is leuk en moet je zeker blijven doen. De volgende stap is om hier regelmaat en diepgang in aan te brengen, en dat is juist wat de TeamWork-Out doet.

 

 

Team dynamiek

De resultaten van iedere organisatie zijn afhankelijk van het goed functioneren van alle onderdelen. Om hiervoor te zorgen is tijd en aandacht nodig. Onderhoud aan het wagenpark en gebouwen, periodieke updates voor het netwerk, aandacht voor bestaande en nieuwe klanten.

Maar ook je medewerkers, collega’s en teams hebben onderhoud nodig. De dynamiek van een team die de samenwerking ondersteunt komt niet vanzelf. En als die aanwezig is, zorg dan maar eens dat die optimaal blijft.

Regelmatig een teamuitje is een start, is leuk en moet je zeker blijven doen. De volgende stap is om hier echte diepgang in aan te brengen.

 

“Ieder team heeft zijn eigen uitdagingen!”

 

Samenwerken gaat niet vanzelf! Door periodiek aandacht te besteden aan vaardigheden, kennis, maar ook in te gaan op de gedachten, gevoelens en emoties van je medewerkers kan je gebruik maken van alle aanwezige kwaliteiten. Op termijn zelfs die waarvan jullie nog geen weet hadden.

Hoe mooi is het voor je personeelsbeleid om aan te geven dat er ruimte is voor persoonlijke groei en de dynamiek van het team het functioneren van het team.

 

TeamWork-Out

De TeamWork-Out is een sportschool voor de dynamiek van je organisatie waarmee deze steeds een nieuwe boost krijgt, met een positief effect op de samenwerking. De kracht zit in de afwisseling, de regelmaat, het plezier en d Everybody personale uitdaging.

De onderwerpen zijn iedere workshop anders. Soms persoonlijk, soms team gericht. Een koppeling tussen gedachten, gevoelens en emoties zorgt dat het onderlinge verband binnen de organisatie sterker wordt. Het is mogelijk om de workshops aan te vullen met individuele coaching voor de manager of individuele collega’s zodat het effect nog groter wordt.

 

De Workshops

Diverse workshops zijn beschikbaar zodat duidelijk focus gelegd kan worden. Voor de afwisseling komen er steeds nieuwe bij. Een volledig overzicht vind je hier.

De workshops duren steeds 90 minuten en kunnen eenvoudig ingepland worden op vaste momenten in de dag, zonder dat het hele team lang onbeschikbaar is. 

Om de keuze eenvoudiger te maken zijn er diverse standaard abonnementen voor de TeamWork-out beschikbaar die uitgaan van een periodieke inzet. Je kunt kiezen voor een basispakket, maar we kunnen het pakket ook afstemmen op de specifieke behoefte van het team.
In iedere TeamWork-Out zit tussen de eerste twee workshops een vrijblijvende coachsessie voor de manager van het team.

 

"Hoe inspirerend is het als je zoveel aandacht hebt voor je personeelsbeleid?"

 

 TeamWork-Out los  1 workshop voor het team  325 p/workshop*
 TeamWork-Out M  4 maandelijkse** workshops voor het team  295 p/workshop*
 TeamWork-Out L  8 maandelijkse** workshops voor het team
 275 p/workshop*
 TeamWork-Out XL  11 maandelijkse** workshops voor het team  255 p/workshop*

 *Alle workshops en prijzen zijn gebaseerd op een team van maximaal 12 personen, genoemde bedragen zijn in Euro,
   exclusief 21% btw, eventuele externe locaties en reiskosten.
**Een kortere frequentie is ook mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 “Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel”

 

Juist om deze reden is aandacht voor de individuele collega zo belangrijk. Aandacht voor de ontwikkeling van een enkele persoon heeft dubbel zoveel effect op het team.
De TeamWork-Outs zijn aan te vullen met extra individuele coachsessies voor manager en/of individuele collega’s.

Normaal kosten deze sessies vanaf 87,50 p/sessie*, maar in combinatie met een TeamWork-Out is dat slechts 80,- per sessie*.

 

Wil je meer informatie of samen kijken wat de beste oplossing is voor de uitdagingen van jouw team of organisatie neem dan contact op. 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inschrijven inspiratiebrief