No module Published on Offcanvas position

Edwin Dekkers

Edwin Dekkers

Ik ben 48 jaar, getrouwd, vader en woon in Breda. Ik heb lang gewerkt in de Horeca en in de Zakelijke Dienstverlening. Hier veel mensenkennis opgedaan en ook meegezogen in de wonderlijke wereld van Lean en het Agile werken.

Vaak heb ik gezien en ook ervaren dat te weinig aandacht besteed wordt aan de dynamiek van het team en de medewerkers. Dit heeft grote invloed op de kwaliteit van het samenwerken van het team en dus ook voor de resultaten. Daar zit ook een zekere logica in, ondernemers, managers en medewerkers gaan in de dagelijkse beslommeringen steeds meer focussen op het resultaat. Dan zit je te dicht op de mensen om de onderlinge interacties nog goed en objectief te kunnen zien.

Mijn uitdaging en toegevoegde waarde is dat ik de dynamiek en de ontwikkeling van het team en de individuele collega's op gang help.

 

 

 

Het is mijn missie om professionals en teams meer te laten bereiken met meer plezier door dynamiek in de samenwerking te brengen.

 

Ik krijg positieve energie van andere mensen door de steeds weer nieuwe inzichten en ideeën die dat oplevert.
Een brede interesse helpt me daarbij, wil altijd van alles wel wat weten, maar zal nooit jullie inhoudelijke expertise hebben. Dat is ook niet nodig want mijn expertise ligt op het vlak van samenwerken, teamdynamiek en interactie.

Om mij verder te ontwikkelen op mijn eigen pad heb ik een, NOBTRA geaccrediteerde, opleiding tot trainer gevolgd bij ICM en een, NOBCO geaccrediteerde, opleiding tot Intuïtief Coach bij IMC Mensontwikkeling.

Sinds 2018 heb ik mijn eerste stappen gezet als zelfstandig ondernemer en daarbij veel geleerd, ook over mezelf. Het voelt goed om de uitdaging met mezelf aan te blijven gaan. Zelfverzekerd, maar bewust van mijn uitdagingen!

Als Intuïtief SamenwerkingsCoach daag ik je uit om jezelf te ontwikkelen en over je eigen grenzen heen te stappen. Dit kan individueel zijn, maar ook samen met je collega’s. In dit traject hebben we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid naar elkaar.
Observeren, vragen stellen en luisteren doe ik graag om daarna een pad uit te zetten dat naar het doel leidt.

Ik gebruik je eigen kennis, ervaringen en vaardigheden en combineer die met je eigen intuïtie, gedachten en emoties. Hiernaast breng ik mijn kennis mee van LEAN zodat we de dynamiek meteen in de juiste richting kunnen laten werken.

 

Hoe laad ik mijn batterij weer op?Zullen we samen een kopje koffie drinken?

Ondanks de positieve energie die ik krijg van mensen en teams heb ik als rechtgeaarde introvert interne rust nodig om volledig op te laden.

Dit doe ik door tijd te nemen voor lezen. Hiernaast vind ik het heerlijk om iets met mijn handen te maken. Voor mij zijn dat allerlei klussen in en om het huis en de tuin.
Wat mooi is het om iets zelf te maken of op te knappen.

Verder kan ik genieten van stijldansen en een mooi glas wijn, die ik bij voorkeur zelf ontdek in Frankrijk, mijn ideale wijnland.

 

Wil je mijn uitnodiging aannemen om kennis te maken neem dan contact op.

 

 

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief