INSPIRATIE 2019-01-17T18:46:18+00:00

Haal het maximale uit jezelf en uit je team!

Op zoek naar Dynamiek

Het is lekker veilig en rustig, doen wat je altijd al gedaan hebt. Denken wat je altijd gedacht heb en dus ook voelen wat je altijd gevoeld hebt. Maar dan krijg je dus ook altijd wat je altijd al hebt gekregen.

Dit is allemaal prima, maar soms voel je toch een ongedurig gevoel. Het gevoel dat zegt “Is dit alles?” of”Is dit het nu?” Je kunt deze ongerustheid wegduwen, maar op een gegeven ogenblik lukt dit niet meer en verlang je naar die mistige plek. Mistig want het enige dat je er van weet is dat het anders is.

Wat nu?

Dynamiek kan je helpen, kan zorgen dat je in beweging komt. Dit kan fysiek, maar ook op het niveau van gedachten, emoties en gevoelens. Kijk eens op een andere manier naar je vragen en krijg op die manier nieuwe ingrediënten in je hoofd en je buik.

Het is net als koken, verschillende ingrediënten zorgen samen voor een heerlijk gerecht, soms heeft het wat tijd nodig om op smaak te komen, maar wat een resultaat.

Op die manier gaat het ook met jouw gedachten en gevoelens. Kijk op eens op een andere manier naar jezelf en elkaar. Geef het wat tijd en je staat versteld van de nieuwe inzichten en ideeën

Zoek de dynamiek en ervaar het ontstaan van nieuwe uitdagingen, ervaringen, ideeën en inzichten.

Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie