No module Published on Offcanvas position

Wat kan ik als life coach in Breda voor je betekenen?

Als jij het gevoel hebt vast te lopen in je leven, dan is mijn coaching in Breda misschien wel iets voor jou. In een aantal gesprekken zoomen we in op jouw gedachten, emoties en gedrag om te zien hoe je hier bent gekomen en wat je aan de situatie kunt doen. Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen in het leven, en het is niet altijd makkelijk om deze vol zelfvertrouwen aan te gaan. Want hoewel iedereen in staat is om deze stappen te zetten kunnen beperkende overtuigingen ons belemmeren de daad bij het woord te voegen, en dat is natuurlijk zonde. Als life coach in Breda help ik jou op weg naar meer helderheid en balans, waardoor je in staat bent veel concretere stappen te zetten richting je doelen. Het maakt daarbij niet uit of het werkgerelateerde doelen zijn of iets op het vlak van persoonlijke groei. Iedereen heeft immers zijn of haar eigen dromen en life goals. Mijn brede opleiding en uitgebreide ervaring vanuit de horeca en zakelijke dienstverlening maken mijn coaching persoonlijk, creatief en heel intuïtief. Dit helpt jou verder als individu, of het nu op je werk is of in je privé-leven.

Neem contact op

Life coach in Breda voor professionals

Life coach BredaAls jij een echte carrièretijger bent maar je hebt het gevoel dat je er niet alles uithaalt wat er in zit dan kan ik je als life coach in Breda helpen. Mijn coaching richt zich in dat geval voor een groot deel op je onbewuste overtuigingen, want deze resulteren in je gedrag en resultaten. Deze overtuigingen kunnen betrekking hebben op je zelfvertrouwen, het durven tonen (en voelen!) van emoties of je verwachtingspatroon. Door alle ervaringen die we in ons leven hebben opgedaan en door alle prikkels die we dagelijks binnenkrijgen wordt je nu eenmaal enorm beïnvloed, wat zijn weerslag kan hebben op je functioneren. Tijdens mijn coaching in Breda gaan we jouw gedachten, emoties en gevoelens ontleden en analyseren. Waar komen ze vandaag? Dienen ze je eigenlijk wel? En zijn ze wel van jou of heb je ze onbewust overgenomen iemand anders? Vaak komen mensen tijdens het beantwoorden van dit soort vragen al tot mooie inzichten die ze verder helpen. En nogmaals, dit kan dus betrekking hebben op zowel je carrière als professional als op je privé-leven.

Zonder wrijving geen glans

Ik ben ervan overtuigd dat je soms een dipje nodig hebt om er sterker uit te komen. Het maakt namelijk dat je je weer openstelt voor de stemmen in je hoofd en je hart, en biedt je de kracht (en de drang!) om dingen te veranderen. Tijdens mijn werk als life coach in Breda help ik je je gedachten, gevoelens en emoties in balans te brengen, waardoor je meer in je kracht komt te staan. Dit kan door middel van Voice Dialogue, krachtdieren of Natuur Coaching. Elk van deze vormen is gebaseerd op het principe dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn, maar dat je ze alleen nog maar hoeft te vinden. Door de juiste vragen te stellen en jou aan het denken te zetten kom je tot inzichten, en ontdek je wat jij ervoor nodig hebt om te groeien, of dat nu op persoonlijk vlak is of op je werk.

Neem contact op

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief