Interview Breda in Business "Hoe goed ken jij je collega's?

"Samenwerken is een vaardigheid".

Met die woorden begint het interview dat verschenen is in de 2019 editie van "Breda in Business" Een mooi magazine waarin vele bredase ondernemers zich voorstellen.

In dit artikel lees je het hele interview.

Nieuws   Samenwerken  

Kunnen we nog open en eerlijk in gesprek zijn met elkaar?

Tegenwoordig is dit een vraag die mij wel vaker gesteld wordt. Het is dan ook steeds meer een uitdaging. Echt oprechte aandacht en ruimte geven aan elkaar, hoe vaak maak je dat nog mee? Het is een basis voor iedereen die samen iets wil bereiken.

Aandacht   Collega   Cultuur   Samenwerken   TeamOntwikkeling   Waarden/Normen  

Edwin Dekkers bij het Seminar "Samenwerken is een Feest"

Op vrijdag 30 augustus heeft Edwin Dekkers een seminar geven in Bergen Op Zoom. Het seminar "Samenwerken is een Feest" is een verkenning naar wat belangrijk is bij samenwerken.

Het is een informatieve en uitdagende bijeenkomst die ook goed gebruikt kan worden als je echt de samenwerking binnen je eigen organisatie of team wilt verbeteren. 

Nieuws   Samenwerken   Workshops/Seminars  

De homepage van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach

Met veel plezier en ook enige trots kan ik vertellen dat de nieuwe website van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach live is. Op www.edtct.nl vind je naast inspiratie ook informatie over hoe ik jou of je team kan ondersteunen om sterker te staan bij het samenwerken. Graag nodig ik jullie uit om de website te bezoeken.

Nieuws  

7 stappen om je dag goed te beginnen.

Iedere dag is weer een nieuwe dag vol met uitdagingen.  Iedere dag zal je weer samenwerken op je werk, in je gezin, in je sportteam. Het is echt niet altijd weer makkelijk om op een goede manier in de juiste energie te staan. Maar een goed begin is het halve werk.

Energie   Meditatie   Persoonlijke Ontwikkeling   Rust  

Zijn Resultaten heilig voor jouw Collega’s?

Ieder team loopt het risico op Vijf Frustraties* die de kwaliteit van de samenwerking bedreigen en daarmee dus ook het bereiken van het doel van het team. Ik heb het niet alleen over je werk, maar ook over sportteams, vrijwilligersorganisaties, studentenwerkgroepen en alles wat daar tussen zit.

Doelstellingen   Focus   Kansen   Resultaat   Samenwerken   Successen  

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: 139975330B01


Inschrijven inspiratiebrief