Het SamenwerkingsModel van de SamenwerkingsCoach

In inspiratiebrieven en columns schrijf ik veel over de 5 Frustraties van Samenwerken. Deze zijn zo herkenbaar dat iedereen op een of andere manier ergens een vinger op een zere plek kan leggen.

Hoe je vervolgens aandacht hieraan kan besteden is dan een volgende stap, en niet altijd de makkelijkste. Waar moet je mee beginnen? Ik gebruik een SamenwerkingsModel om meer richting te kunnen geven aan de acties.

Dynamiek   Focus   Samenwerken   TeamOntwikkeling  

Een Spetterend 2020

Ik wens jou een spetterend nieuwjaar, dat het een mooi, uitdagend en inspirerend jaar mag zijn.

Edwin Dekkers

Nieuws  

Interview Breda in Business "Hoe goed ken jij je collega's?

"Samenwerken is een vaardigheid".

Met die woorden begint het interview dat verschenen is in de 2019 editie van "Breda in Business" Een mooi magazine waarin vele bredase ondernemers zich voorstellen.

In dit artikel lees je het hele interview.

Nieuws   Samenwerken  

Kunnen we nog open en eerlijk in gesprek zijn met elkaar?

Tegenwoordig is dit een vraag die mij wel vaker gesteld wordt. Het is dan ook steeds meer een uitdaging. Echt oprechte aandacht en ruimte geven aan elkaar, hoe vaak maak je dat nog mee? Het is een basis voor iedereen die samen iets wil bereiken.

Aandacht   Collega   Cultuur   Samenwerken   TeamOntwikkeling   Waarden/Normen  

De homepage van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach

Met veel plezier en ook enige trots kan ik vertellen dat de nieuwe website van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach live is. Op www.edtct.nl vind je naast inspiratie ook informatie over hoe ik jou of je team kan ondersteunen om sterker te staan bij het samenwerken. Graag nodig ik jullie uit om de website te bezoeken.

Nieuws  

7 stappen om je dag goed te beginnen.

Iedere dag is weer een nieuwe dag vol met uitdagingen.  Iedere dag zal je weer samenwerken op je werk, in je gezin, in je sportteam. Het is echt niet altijd weer makkelijk om op een goede manier in de juiste energie te staan. Maar een goed begin is het halve werk.

Energie   Meditatie   Persoonlijke Ontwikkeling   Rust  

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inschrijven inspiratiebrief