No module Published on Offcanvas position

Nieuws en Inspiratie

Met veel plezier en ook enige trots kan ik vertellen dat de nieuwe website van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach live is. Op www.edtct.nl vind je naast inspiratie ook informatie over hoe ik jou of je team kan ondersteunen om sterker te staan bij het samenwerken. Graag nodig ik jullie uit om de website te bezoeken.


De homepage van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach

 

Het leven is een grote aaneenschakeling van ervaringen en leermomenten. Dat geldt voor iedereen, ook voor gezelschappen en teams. En ook voor mij. De oude website was erg veel mij, overweldigend en een tikkie vermoeiend. Het duurde even voordat ik dat ook inzag. 

In het kader van samenwerken, je doet het niet alleen, het is belangrijk om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. Een aantal gesprekken met Nico van Leeuwen van De Linie ICT heeft geleid tot een samenwerking waarin deze nieuwe website is gerealiseerd.

Op de website vind je informatie over de soorten coaching waarmee ik je kan ondersteunen. Verder zal ik regelmatig nieuwe inspiratie en artikelen plaatsen. Alle reden dus om zo nu en dan langs te komen.

Met vriendelijke groet,

Edwin Dekkers

Aanmelden inspiratiebrief

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief