No module Published on Offcanvas position

Coaching begint met aandacht

Wat is Coaching?

Je staat op een bepaald punt in je leven, je carrière en je hebt je blik naar de toekomst gericht. Je weet waar je naartoe wil, maar op het pad daarheen kom je belemmeringen en uitdagingen tegen.

Coaching kan helpen om de uitdagingen aan te gaan en een oplossing voor de belemmeringen te vinden zodat je het pad helder ziet en helemaal naar de gewenste situatie kunt afleggen.

 

 

Intuïtieve CoachingWat is Coaching?

Uitgangspunt bij intuïtieve coaching is dat alle oplossingen in principe al aanwezig zijn, maar dat je het antwoord nog niet kunt vinden in jezelf. Vertrouwen is hierbij belangrijk.

Periodieke gesprekken, begeleiding en uitdaging stimuleert je om gedachten, emoties en gevoelens in overeenstemming te krijgen zodat je sterker bent in je uitstraling en in je optreden.

Samenwerken doen we ons hele leven op allerlei verschillende niveaus,. De uitdagingen en begeleiding zijn net zo divers. De ene keer is aandacht op teamniveau nodig, een andere keer is de focus meer individueel.

Verschillende soorten coaching zijn mogelijk. De situatie, de uitdagingen en wensen bepalen de behoefte. Dit kan persoonlijke of team coaching zijn. Maar een andere vorm of invulling is ook mogelijk.

Wil jij ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw uitdagingen en mogelijkheden te verkennen, neem dan contact op.

Contact

Tel. 06 83648246
www.edtct.nl


Volg ons op Social Media

Algemene Informatie

Aanmelden Inspiratiebrief
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
KVK nummer: 70425574
BTW nummer: NL001672631B18


Inspiratiebrieven

Inschrijven inspiratiebrief