Samenwerken 2018-10-04T14:19:24+00:00

Haal het maximale uit jezelf en uit je team!

Missie

Als SamenwerkingsCoach / Personal Coach is het mijn missie om mensen en teams meer te laten bereiken met meer plezier.

De wereld om ons heen is altijd in beweging, het lijkt steeds sneller te gaan en de verwachtingen die gesteld worden lijken steeds groter te worden en soms weten mensen het even niet meer. Dit wordt overal ervaren, op het werk, maar, maar ook in het sociale en privé leven.
Mensen nemen te weinig de tijd voor zichzelf om tot rust te komen en te kijken wat het allemaal met ze doet!

Ik help professionals, studenten en teams hun volledige potentieel uit zichzelf en elkaar te halen. Dit door een combinatie van inspiratie, zelfonderzoek, workshops en coachingstrajecten voor individuele leden en hele teams.

Visie

Mensen zijn sociale wezens, zijn graag bij elkaar en werken ook graag samen. Maar dit gaat niet vanzelf!
Net zoals wij als persoon frustraties kennen heeft een team deze ook. Dat is niet erg zolang ze maar niet de overhand krijgen. Om dit te voorkomen zal hier aandacht aan besteed moeten worden. Ieder team loopt de kans om 5 frustraties van samenwerken te ontwikkelen die de Samenwerking ernstig bedreigen.
Iedereen is anders, iedereen heeft andere kwaliteiten, persoonlijkheden en gedragsvoorkeuren. Voor een goed team is het een belangrijke dat je een mooie combinatie hiervan hebt. Dit wordt ook weerspiegeld door de verschillende kleuren in het logo en in het EDTCT SamenwerkingsModel.

Samenwerken, makkelijk gezegd, maar effectief, efficiënt en met plezier blijvend samenwerken is moeilijk!

Net als onze auto, ons huis, ons computernetwerk, eigenlijk alle zaken waarmee we werken heeft ook een team aandacht nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren.

Het gaat niet vanzelf, het is meer dan mensen bij elkaar zetten en een opdracht geven. Hier is begeleiding voor nodig, uitdaging op doelen, motieven, resultaten, elkaar en alles met een goede dosis humor.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Aanbieding

Blog